TV MIDTVEST Play får egen redaktør

Streamingsuniverset skal holdes i topform

Streaming vinder frem med rivende hast og er allerede meget populært blandt tv-seere. Derfor må vores streamingunivers selvfølgelig også holdes i topform. Til at varetage den opgave på vores streamingplatform, har TV MIDTVEST oprettet en ny stilling, som besættes af en af vores egne journalister.
Pr. 1. august overgik Maria Yde til at være Play-redaktør og dermed en vigtig spiller på TV MIDTVEST Play.

Marias opgave bliver at give TV MIDTVEST Play kærlighed fra alle fronter. De tekster og billeder, I møder på Play, vil Maria sørge for tager sig godt ud. De programmer, I bliver tilbudt på Plays forside, står hun bag at sortere og arrangere. Kort sagt vil Maria tage sig af hele serveringen af vores programmer på TV MIDTVEST Play.

Som Play-redaktør bliver arbejdsopgaverne desuden at kigge på lanceringsplaner, PR for udvalgte programmer og på sigt at arbejde sig ind i et tæt samarbejde med TV 2, som også nyder godt af stationens produktioner.

Forhåbentlig vil alt dette betyde, at de folk, som dropper flow-TV, fortsat vil tilgå vores indhold via streaming, fordi streaminguniverset er overskueligt og lækkert.