Værten har jubilæum

Vores faste udtrækningsvært kan i dag fejre 15 år på TV MIDTVEST

Kevin Kjær Lauridsen begyndte på TV MIDTVEST som journalistpraktikant. En særdeles veluddannet én af slagsen, da Kevin også er uddannet lærer. Grunden til, han valgte det, var, at han gerne ville lave børne-tv og havde fået at vide, at en læreruddannelse var vejen til det. Inden han blev færdig og under uddannelsen til lærer, arbejdede han for TV-Samsø, og det var med til at give ham smag for TV. Derfor valgte han hoppet videre til journalisthøjskolen.

Kevin har prøvet meget forskelligt på Søvej. Han stod i flere år for succes-serien, Hypnotisøren fra Skive, hvor en gennemgående del af konceptet var, at Kevin blev hypnotiseret og fx faldt i søvn eller blev ’ringet op’ af sin mor i skoen. Det var et koncept, som krævede en modig mand med et åbent sind – og sådan er Kevin. Kevin er også et legebarn, der elsker at trykke på knapper og se, hvad der sker. På den måde har han også lært sig selv at programmere.

Kevin er også Mr. Plus, da han hver måned står foran kameraet for at udtrække månedens vindere i Støtteforeningen, og man er aldrig i tvivl om, hvilken dag optagelserne foregår, for så møder vi Kevin i en nystrøget skjorte og særligt pæne bukser.

Kæmpe stort tillykke med jubilæet og tak for samarbejdet.