Stærke rødder og unikke oplevelser!

Støt din regionale tv-station – meld dig ind i Støtteforeningen PLUS.

Som medlem af Støtteforeningen giver du støtte og sparring. Samtidig får du adgang til et hav af spændende oplevelser og konkurrencer. – og du får mulighed for indflydelse i forhold til TV MIDTVEST.

Støtteforeningen blev dannet i 1986, og har i alle årene været stærkt repræsenteret i mediehusets folkelige bagland med 24 af 72 pladser i repræsentantskabet. Dertil kan man som medlem af repræsentantskabet også stille op til valg til bestyrelsen for TV MIDTVEST.

Repræsentanterne deltager to gange om året til repræsentantskabsmøder med mediepolitiske temaer. Her er det ikke alene TV MIDTVEST, der er til debat, men også seernes ønsker til den overordnede mediepolitik i Danmark.

Meld dig ind i TV MIDTVEST PLUS - og få adgang til unikke oplevelser

Et medlemskab af TV MIDTVEST PLUS gælder koster blot 125 kroner årligt.
Som medlem får du ubegrænset adgang til et stort udvalg af unikke oplevelser.

Vores ambition er at arrangere events ud over det sædvanlige - altid med en oplevelse, som du ellers ikke kunne få og altid med rødder i det midt- og vestjyske. Samtidig støtter du din lokale tv-station, TV MIDTVEST - en støtte vi sætter stor pris på!

Du er først oprettet som medlem, når du har gennemført betalingen på 125 kr.

Har du ændringer eller spørgsmål til dit nuværende medlemskab, bedes du kontakte plus@tvmidtvest.dk  eller ringe på tlf. 70 22 22 11 på hverdage mellem 8.00 - 16.00.