Støtteforeningen for TV MIDTVEST

Støtteforeningen - en gevinst for dig og dit regionale mediehus

jeg er medlem

TV MIDTVEST PLUS er en støtteforening for det regionale mediehus TV MIDTVEST. Foreningen bidrager til udviklingen på TV MIDTVEST og du får som medlem indsigt og informationer fra tv-stationen, foruden adgang til en række fordele og gevinster.

Støtteforeningen TV MIDTVEST PLUS - en god idé

Støtteforeningen har eksisteret siden 1986 og har i dag ca. 10.000 medlemmer. Støtteforeningen og dens medlemmer er en uvurderlig anerkendelse og opbakning til TV MIDTVEST's virke som regionalt mediehus for midt- og vestjyderne.

Støtteforeningen bidrager til en vigtig udvikling for TV MIDTVEST. Støtteforeningen støtter blandt andet TVMV skole, hvor vi inviterer erhvervspraktikanter indenfor. Foreningen støtter også op om medarbejderne i mediehuset og bidrager økonomisk til forskelige projekter og events, som ikke ellers havde været mulige.

I perioden 1989 - 2022 har Støtteforeningen bevilget ca. 34 mio. kr. til forskellige tiltag og projekter på TV MIDTVEST.

Medlemmer bidrager og får en masse medlemsfordele

Som medlem af Støtteforeningen TV MIDTVEST PLUS er du en del af den folkelige og demokratiske opbakning til TV MIDTVEST. Medlemmerne er med til at vælge bestyrelsen for støtteforeningen, og også med til at vælge 24 medlemmer til repræsentantskabet. Repræsentantskabet består af i alt 76 medlemmer, der vælger TV MIDTVESTs bestyrelse - stationens øverste myndighed.

Et medlemskab koster kun kr. 125,- om året. Alle medlemmer får løbende adgang til nye fordele og gevinster her på hjemmesiden.