Når bonderøvs-tv (også) bliver til succes på streaming

- flere end 100.000 brugere på TV MIDTVEST Play

Vejle Amt Folkeblads 30 år gamle satiretegning

Og selvom det er en 30 år gammel satiretegning, ja så passer den stadig godt til i dag. For TV MIDTVEST har stadig de højeste seertal blandt alle nyhedsudsendelser på tv med en seerandel på mere end 50 %. Vi glæder os over, at interessen for vores nyheder og vores programmer generelt fortsat er stor i vores region, hvad enten vores seere følger med fra fjernsynet eller de digitale platforme. En succes der tilskrives de mange dygtige medarbejdere, der har deres daglige gang på TV MIDTVEST. 

Men selvom vi har godt fat i tv-seerne, så skifter tiderne i mediebranchen markant i disse år. Lige nu ser vi, at antallet af seere på gammeldags flow-tv falder hurtigt, mens antallet af seere på streamingtjenester fortsat vækster. Vi vil være der, hvor midt- og vestjyderne er - også i en ny medievirkelighed. 

Heldigvis besluttede vi allerede for 4 år siden at investere i både at lave tv til flow og tv til streaming med vores helt egen tv app - TV MIDTVEST PLAY, der med flere end 100.000 brugere er blevet til en streaming-succes. Desuden er vi i år også flyttet ind på TV 2 PLAY sammen med de øvrige TV 2 Regioner, hvor vores programmer klarer sig rigtig godt. 

Tak fordi I ser med - vi ses!

Lone Sunesen,
Adm. direktør