Kreta – Grækenlands største og mest populære ferieø

På Kreta får du det hele: små idylliske bugter med krystalklart vand, vidunderlige kilometerlange strande og oveni Europas eneste naturlige palmestrand.

Men Kreta er meget mere end det.

Kreta er lig med enestående kulturarv, mageløs natur og vidunderlig gastronomi – og det ualmindeligt venlige kretensiske folk slår gæstfrit dørene op og lader gerne deres gæster få del i alt, hvad Kreta har at byde på.

Kreta har altid været et velbesøgt turistmål, og det er ikke kun for det fantastiske vejr, skønne strande og pragtfulde mad. På Kreta er der også mulighed for at opleve helt unikke seværdigheder som for eksempel Knossos og Den Venetianske Havn i Chania, ligesom man tydeligt fornemmer indflydelsen fra de mange besættelsesmagter, som har besiddet Kreta i de seneste 2.000 år.

Kreta er blandt de mest populære destinationer hos Primo Tours, og her møder du første gang vores danske guideteam, som modtager Primo Tours' gæster i den simple og overskuelige lufthavn i Chania, kun ca. 30 minutters kørsel fra feriestederne langs kysten.

Se meget mere om Kreta på primotours.dk