Ind bag Kremls mure

Lige nu er der lukket for indrejse til Rusland for alle EU borgere. Det råder vi bod på, ved at invitere på et spændende flodkrydstogt fra Sankt Petersborg til Moskva. Vi starter aftenen i vores flotte biograf med Kai Hartmeyers spændende TV reportage fra det store land mod Øst.  Først i Sankt Petersborg, bl.a. med besøg i det imponerende Vinterpalads og dronning Dagmars Kapel i Peter og Paul-katedralen.  Fra St. Petersborg tager vi på et imponerende Flodkrydstogt via nogle af Ruslands største søer og floder og kommer tæt på den russiske sjæl.  I  Moskva besøger vi flere seværdigheder bl.a. Den Røde Plads og kommer med helt ind bag Kremls mure. 

Kai Hartmeyer fortæller også om livet bag kameraet, der ofte kan være problematisk - ikke mindst i Rusland. Han har besøget Rusland flere gange. Første gang som DR sportsreporter under OL i 1980. 

Efter film og foredraget er der kaffe og kage. Aftenen slutter med at Kai Hartmeyer viser rundt på TV Stationen, krydret med små anekdoter fra starten i 1989 til i dag. 

Er du ikke medlem af Støtteforeningen kan du blive det her - det koster 125 kr. for et år.