Heldig vinder får rejse til Halkidiki

Vi trækker lod blandt alle medlemmer om en rejse for to med Primo Tours til Halkidiki. Præmien har en værdi á 12.000 kroner.

Vind en uges ophold på det hyggelige Akti Beach Resort hotel med enestående panorama havudsigt. 

Hotel Akti Beach Resort er en rigtig familiedrevet hotelperle med masser af charme og atmosfære hele vejen igennem. Hotellet er beliggende på en bakke med vidunderlig udsigt over det flotte hav og grønne øer i området. Solterrasse med swimmingpool, børnepool, stole, parasoller og overdækket poolbar. Hotellet har egen privat sandstrand med liggestole, parasoller og særdeles hyggelig overdækket strandbar/restaurant, som uden tvivl er det fortrukne sted at opholde sig. Køber man drikkevarer på stranden er liggestole og parasoller gratis. Man kommer til stranden via hotellets egen tunnel, som går under strandvejen. Opholdet er inklusiv halvpension, som indtages i hotellets restaurant, som fungerer både inde som ude. Hotel Akti Beach Resort er et lækkert hotel, hvor de skønne omgivelser indbyder til en rigtig go’ ferie.

Vind en uges ophold for 2 på skønt strandhotel i Halkidiki fra d. 27. maj til d. 3. juni 2024. Præmien har en værdi á 12.000 kroner.

Hvis du vil vide mere om hotellet i ville skulle overnatte på, så se her: https://www.primotours.dk/rejsemal/halkidiki/halkidiki/akti-beach-resort