Vind forlænget weekendophold

I denne måned trækker vi lod blandt alle medlemmer om et forlænget weekendophold for to personer under årets Skaldyrsfestival på Mors

Vind weekendophold

Traditionen tro afholdes Skaldyrsfestivalen på Mors den første weekend i juni. Havnen og torvene i Nykøbing vil summe af liv og glade dage, og der vil være oplevelser for alle sanser.

Skaldyrsfestivalen har aktiviteter alle dage for både store og små. Der er gratis adgang på havnen, musik, inspiration, nye smage, men med afsæt i skaldyrsfestivallens traditionelle limfjordsbidder.

Vinderen af denne måneds lodtrækning kommer til at overnatte på Steenbergs Hotel & Brasserie, der ligger under 100 m fra festivalpladsen, fra fredag d. 3. juni til søndag d. 5. juni.

Efter indkvartering fredag eftermiddag kan man gå en tur i den gamle købstad eller opleve stemningen på festival pladsen hvor der er underholdning, musik og lidt godt til gangen. Fredag aften er der aftensmad på hotellet inkl. et glas vin. 

Lørdag er der adgang til alle aktiviteter i forbindelse med Skaldyrsfestivallen inkl. frokostplatte på havnen, og dagen afsluttes med den traditionelle fiske- og skaldyrsbuffet - et overflødighedshorn, for øjnene og smagssansen.

Menu 2022

Dampede Limfjordsmuslinger med hvidvin, safran og sommerurter.
Hertil aioli og rustikke landbrød (serveres ved bordene).

Buffet:

Cremet muslingesuppe med hvidvin, safran og sommerurter.
Kraftig reje-bisque med dild og cognac (på suppe-buffet).

  • Varmrøget laks med marineret rejer, sprøde salater og pikant caviart dressing
  • ”Pil-selv rejer” med dild mayo og citron
  • Ristet kammuslinger med sprøde salater og ærtecreme og havgus
  • Bagt Vesterhavs torskeryg med syltet rødløg, frissé og æggecreme fra Vibensfryd
  • Taskekrabbeklør med fermenteret syrnet-flødecreme og purløg
  • Ørredsalat med nye marineret kartofler og østers mayo og salturt
  • Kulmulefilet med langtidsbagte tomater, sommerpesto og sprøde chips
  • Klassisk tunmousse med dild og caviart
  • Lune tarteletter med muslinger, krebs og asparges i cremet velouté
  • Lune fiskefrikadeller med grov remoulade og citron
  • Bulgur – tomatsalat med saltet mandler og Morsø olie og eddike
  • Grøn sommer æblesalat med lækkerier fra Thy Økobær og Rav fra Thise
  • Limfjordsplanke med Caviart, Vilsund Blue specialiteter og tangsalat
  • Buffeten serveres med rustikke landbrød og tangbrød fra Bageriet

 

Skaldyrsfestivalen 2022 bliver afholdt den 3. og 4. juni - se meget mere på skaldyrsfestival.dk.

Vinderen findes den 1. juni og kontaktes pr. telefon samme dag!