Vista Oasis Bungalow - hotel med den perfekte feriestemning

Drøm dig til en rolig oase på Vista Oasis, hvor der både er plads til afslapning og akvititet  
Kun et par kilometer fra Playa de Ingles ligger en sand oase, hvor du har mulighed for din helt egen bungalow. Her kan du nyde solen ved pool og børnepool, spille billiard og nyde roen. Hotellet er populært blandt vores gæster og mange vender tilbage hertil år efter år.

Hotellet
Vista Oasis er et hyggeligt bungalow-hotel med gode faciliteter. Hotellet er beliggende i Maspalomas, med kort afstand til golfbaner samt restauranter, caféer og butikker. Fra hotellet har du desuden blot 4 km ind til den centrale del af Playa de Ingles.

Faciliteter
Hotellet byder på et fint pool-område med separat børnepool samt liggestole og parasoller. Af andre faciliteter finder du bl.a. billard, bordtennis og legeplads for de mindste (visse faciliteter er mod gebyr). Du kan købe og nyde lækre måltider i hotellets restaurant eller forfriskende drikkevarer i baren. Hotellet tilbyder gratis WI-FI, cykeludlejning samt minimarked. Der er gratis shuttlebus fra hotellet til stranden.

Pension
Dit ophold på Vista Oasis er eksklusiv måltider. Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Halvpension består af morgemad samt aftensmad. Drikkevarer skal tilkøbes i restauranten.
Morgenmad koster 210 kr pr uge kr for børn 2-11 år samt 560 kr pr uge for voksne.
Halvpension koster 525 kr pr uge for børn 2-11 år samt 1050 kr pr uge for voksne.

Se mere på verdn.dk.