Vind to komplette Stand Up Paddleboards

Det perfekte starterkit til sol og sommer 

Skal du med på den 'seneste bølge'?

Selvom man skulle tro, at Stand Up Padling /surfing (SUP) er forholds vis nyt og er blevet moderne i de seneste år er det dog en en sport med rødder helt tilbage fra den hawaiianske kultur. Sporten er en ældre form for surfing og opstod tilbage i 60’erne. Nu er sporten populær som aldrig før her i Danmark.

Det er blevet en populær aktivitet blandt for helt almindelige motionister, herunder familier, børn og unge. Det skyldes bl.a. at Stand Up Paddle, i modsætning til surfing, er forholdsvis nemt at lære. De fleste kan efter én times undervisning eller egen leg på brættet blive meget komfortable på vandet. 

At padle SUP er en super motionsform, da det at padle og holde sig oprejst i balance styrker og træner korsettet, særligt med med fokus på træning af ryg- og mavemuskler. Træningen mærkes - og nok vigtigst: ses - også i overkroppen og i lårene, hvor musklerne aktiveres ved hver enkelt padletag. Det er ligeledes nemt at få pulsen højt op, når man padler løs med den lange padle.

I denne måned trækker vi lod om to stk. supergode allround-boards til motion på korte strækninger langs kysten, søer osv. - leveres ready to go med pumpe, taske, 3-delt padle & reparationssæt.

Gevinsten er sponseret af Kajakfreak.dk i Handbjerg, og har en samlet værdi af kr. 4.999,-.
Se mere om gevinsten på deres hjemmeside eller besøg butikken og oplev det store udvalg i kajak, kano, SUP og tilbehør.

Den heldige vinder findes den 1. august, og får direkte besked.