Vind billetter til RallyX Nordic

Supercar, der er kongeklassen indenfor offroad, har over 500 hk og slår betydeligt en formel 1 racer i optræk. Deltag i konkurrencen om billetter til arrangementet på Nysumbanen.

RallyX Nordic kommer igen til Nysumbanen
Efter den store succes i 2018, både på det sportslige plan, men også i afviklingen af eventet, er Nysumbanen igen blevet tilbudt at afvikle en afdeling af RallyX Nordic.

I år, den 1. - 2. juni, bliver det 3. afdeling af det nordiske mesterskab.

Det er uden sammenligning det største motorsportevent på dansk grund, og man er klar til at gøre det endnu bedre end sidste år.

Følgende 5 fantastiske klasser deltager, og der forventes dansk deltagelse i næsten dem alle:

  • Supercar
  • Supercar Lites
  • Super Touring
  • RX Academy
  • RallyX CrossCar

Selve konceptet med offroad gør det meget mere publikumsvenligt, da der er kun køres 4/6 omgange pr. heat, hvorfor der skal køres efter chancen, hvis den er der. Der er ikke tid til lange spekulationer undervejs, hvilket også nogle gange ender med en kolbøtte, fordi beslutningen måske var lidt for optimistisk.

Banen er 1.166 meter lang, men første omgang er kun 601 meter lang. Så i princippet køres der kun 3½ og 5½ omgange.

En offroadbane består af både grus og asfalt, hvilket stiller store krav til kørerne, da de skal være omstillingsparate hele tiden. Yderligere er der et alternativt spor, kaldet jokerlap, hvor kørerne skal igennem én gang pr. heat. De bestemmer selv hvornår, så der skal de også hurtigt kunne ændre strategi, hvis sporet er "optaget".

Supercar, der er kongeklassen indenfor offroad, forventes der 2 danskere til start. De har over 500 hk og slår betydeligt en formel 1 racer i optræk. Der skal ske noget på de få omgange, der er til rådighed, så derfor er det vigtigt at komme hurtigt op i fart hele tiden.
 
Det er muligt at overnatte på stedet. Det koster 100 kr. pr. campingenhed pr. døgn. Hvis man ønsker strøm, koster det 100 kr. ekstra.

Billetter samt camping kan købes her:
http://www.mnj.dk/Salgslinks-til-billetsalg-til-RallyX

Vind billetter til RallyX Nordic
Deltag i konkurrencen om 5 x 4 billetter til arrangementet på Nysumbanen den 1. - 2. juni. Vi trækker lod blandt alle deltagende medlemmer den 1. maj. Vinderne får direkte besked og offentligøres på tvmidtvestplus.dk.