Vestlige Canada med Vancouver Island

Rejse- og inspirationsaften med OurWorld - torsdag den 11. april kl. 19.00

Den amerikanske forfatter E.A. Mills skrev i 1924 ”At bestige de Canadiske Rocky Mountains kan udvikle sig til en kærlighed for naturen, styrke påskønnelsen af den smukke udendørs verden, og sætte en i kontakt med det uendelige”.

Det er stadig denne åndeløse oplevelse man opnår, når man skuer ud over de enorme bjergkæder med snedækkede toppe, der står omkranset af dybe skove og gennemskåret af gletschere, der bliver til mægtige søer og rivende floder gennem polartundraen. Disse enestående og næsten uberørte naturscenerier er målet for denne rejse.

Lille gruppe store oplevelser
Normalt tilbyder rejseselskaber oversøiske rejser til større grupper på 20 – 40 personer. Men der er et alternativ. Rejsebureauet OurWorld A/S har gennem flere år haft succes med rejser til USA, Canada og Island, hvor der kun er plads til 8 deltagere. Ideen er, at man tager det bedste fra den traditionelle grupperejse og tilføjer masser af fleksibilitet, impulsivitet og nærvær.

Netop denne rejse udbydes som udgangspunkt kun til medlemmerne af støtteforeningen.

På tur i minibus
Udrejsen foregår som med andre oversøiske rejser med fly, men når man kommer frem til destinationen, står der ikke en stor bus med chauffør parat. I stedet skal rejselederen, der er chauffør på turen, hente den minibus med plads til 12 personer, der er reserveret. Når formaliteterne omkring lejen er overstået, pakkes bilen og eventyret starter. Som hovedregel tilbringes den første nat i den by, man ankommer til, da rejselederen skal være 100% frisk til de kommende dages spændende oplevelser.

Seværdigheder skal naturligvis besøges
Turen er tilrettelagt, så man kommer forbi de seværdigheder, der skal besøges. Men hvor der med store grupper for det meste er et forholdsvis stramt program, kan man med 8 personers gruppen være ret fleksibel med fordelingen af tiden og rute. Hvis gruppen ønsker at køre af sted tidligt om morgenen, gør man det, og man behøver ikke være fremme ved næste hotel/motel til et bestemt tidspunkt. Hvis der undervejs pludselig opstår mulighed for at opleve noget specielt og ikke planlagt, gør man det. På en tilsvarende rejse i 2018 til Canada fik gruppen set 8 bjørne.

Se mere om PLUS-rejsen på ourworld.dk.
 

Flere tilbud i samme kategori