Vandreferie på Azorerne

Oplev den smukkeste natur på allertætteste hold på de skønneste vandreture!

Denne vandreferie er moderat til middelsvær med daglige distancer på mellem ca. 5 og 13 km. Som det fremgår af programmet længere nede, vil der nogle dage være mulighed for at vælge imellem 2 forskellige distancer.

Vandringerne ledsages af både en lokalguide(r) samt en dansk vandreguide. 
I vil typisk blive hentet i bus om morgenen og kørt ud til starten af dagens vandring. Bussen kører jer retur til hotellet om eftermiddagen. 
Hver bliver der arrangeret frokost - enten i form af en hygelig picnic, eller på en nærliggende restaurant. 

Hotel:
Sao Miguel Park ***+
Er et meget moderne og tiltalende hotel. En tidligere skole for unge præstestuderende er totalt ombygget og fremstår i dag som et meget lækkert og velfungerende hotel i en supergod standard.
Der, hvor de præstestuderende tidligere havde kapel, ligger nu en stor wellness-afdeling. Lige uden for døren har du både fine indkøbsmuligheder og lækre restauranter.
Her er en skøn og indbydende solterrasse med swimmingpool, solsenge og parasoller, hvorfra du har en flot udsigt over byen. Du kan gratis benytte dig af liggestole, madrasser og parasoller. Håndklæder kan lånes til brug ved poolen. På São Miguel Park kan du også pleje dig selv i det store indendørs wellness-område med swimmingpool, spa-afdeling, fitness, tyrkisk bad, jacuzzi, sauna og massage.
Vi bor i lyse velindrettede dobbeltværelser med eget badeværelse, aircondition, køleskab, centralvarme, telefon, hårtørrer, kabel-tv og balkon. Værelserne, der er møbleret med bekvemme senge, lænestole og skrivebord, er smukt dekorerede. De fleste værelser har WiFi - mod gebyr.

Se hele programmet her.