Solrige Gran Canaria

Hyggeligt og meget populært hotel i Puerto Rico

På toppen af det solrige Puerto Rico finder du Colina Mar – et hyggeligt favorithotel, som har faciliteter for alle aldre. Med en fantastisk udsigt over havet og dalen nyder du let en dejlig ferie i skønne omgivelser.

Hotellet byder på to super gode poolområder, hvor du finder liggestole og parasoller omkring. Her kan du i ro og mag nyde din ferie under solens stråler. Trænger du til en forfriskende dukkert, kan du nemt hoppe i poolen og blive kølet ned. Du finder også en børnepool og legeplads til de yngste gæster.

På hotellet sørger de for underholdning til alle aldre. Om aftenen er der lege og disco for de mindste i hotellets ene bar. Der er også en international miniklub for børn fra 4-9 år. For de voksne er der fitnessrum, og du har mulighed for at forkæle dig selv med en omgang massage (mod betaling). Du kan også udfordre din partner i et spil dart eller billard (koster 1 €).

Tæt ved hotellet finder du Europa Centeret, hvor du kan ose i butikker eller prøve de spanske specialiteter. Ønsker du at bruge dagen ved stranden, ligger den to kilometer væk. Du kan med fordel også leje en bil og udforske Gran Canaria – det er nemlig en skøn ø med meget at byde på.

Alt i alt er Colina Mar et perfekt valg til dig, som ønsker en betagende udsigt, gode faciliteter og skønne omgivelser.

Bestil direkte med kampagnekode "COLINA-MAR' på bravotours.dk.