SMUKKE MAGGIORE SØEN

MAGGIORE SØEN
Den populære Maggiore sø er nabosø til den mere kendte Como sø, og danner rammen om den perfekte ferie hvor du både kan slappe af ved hotellet, nyde en svømmetur i søen eller tage ud på oplevelser omkring søen og de omkringliggende områder.

Hoteller
Hotellerne ligger primært ved byerne Meina og Stresa, hvor Stresa er en af de større turistbyer med en hyggelig bymidte med rigtig gode restaurant muligheder og shopping. Her ligger hotellerne typisk langs søpromenaden hvor du også kan gå ture eller du kan vælge at tage en af de mange turistbåde ud på søen. Inde i Stresa på torvet finder du hyggelige pizza restauranter og her ligger også en hyggelig vinbar hvor du bla. kan smage nogle af områdets bedste vine.

Oplevelser
Et meget populært besøgsmål er helt klart de tre øer ud for Stresa – Isola Bella ( den smukke ø ), Isola Madre ( Moder øen ) og Isola Pescatori ( Fiskerens Ø ). Dette er tre meget smukke øer med gamle paladser, store botaniske have komplekser og små hyggelige restauranter. Der er flest restauranter på Isola Bella samt Isola Pescatori. Man kan købe en kombinations billet hvor du får adgang til alle tre øer, det anbefales, at I sætter det meste af en dag af til denne udflugt. Det koster 15 € for en kombinations billet til alle tre øer.

I Stresa kan man også tage en kabelbane op til det smukke Alpyland, hvor man kommer op i over 1400 meters højde og får en 360 graders udsigt til både alperne og ikke mindst hele 9 søer. Her finder du både en smuk have og ikke mindst Alpyland, hvor du kan komme ud på en 1200 meter bobslæde tur på en speciel bygget bane. Her er noget både for store og små legesyge sjæle.

Se mere på verdn.dk.