Sand, vand og forstand

Kystcentret Thyborøn er fuld af sjove og spændende oplevelser for både børn, voksne og seniorer. Oplevelser, der gør dig klogere på naturen omkring os.

  • Kan du mon bygge et dige, der holder eller skabe store bølger?
  • Har du før prøvet at stå i kviksand og har du styr på de danske krybdyr?
  • Måske har du interesse i den spændende historie om "Skildpaddespionen" fra 2. Verdenskrig eller den russiske fregat "Alexander Nevskij"?

Alt dette og meget meget kan du opleve på Kystcentret Thyborøn.

Med hele 5.000 m2 er Kystcentret nemlig vestkystens største oplevelsescenter med masser af aktiviteter for hele familien. Her bliver naturkræfterne til at lege med – og du må røre ved alt.

Her, hvor Vesterhavet møder Limfjorden, venter dig et ”hav” af oplevelser. Den store udstilling giver dig mulighed for at lære om kysten på en sjov og levende måde. Sand, vand og moderne multi-media er blandet sammen til en spændende cocktail af leg, læring og oplevelser. Kystcentret Thyborøn er en attraktion, hvor du kommer tæt på havet og dets enorme kræfter.

Udenfor byder den 3.000 m2 store Kystlegeplads på sjove oplevelser med både sand og vand, og her findes også Klappe Zoo med kaniner, marsvin og geder. Kystlegepladsen er ligeledes opbygget efter mottoet ”Sand, vand og forstand”.

Kystcentret Thyborøn er fyldt med løjer i sommerferien:

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Raketbyg 11.00   11.00    
Krybdyrshow 13.00   13.00    
Bolsjekogning   13.00   13.00  
Fodring af dyr         12.00

 

Se meget mere på Kystcentret Thyborøns hjemmeside.