Rejseforedrag om Halkidiki med Primo Tours

- ta' med på en inspirerende rejse til det græske ...

I sommeren 2021 kunne Primo Tours for første gang sende gæster til skønne Halkidiki, som ligger i det nordøstlige Grækenland. Halkidiki er et smukt område med tre halvøer også kaldet ”De Tre Fingre” Kassandra, Sithonia og Athos. Primo Tours holder til på halvøen Athos omkring de dejlige feriebyer Ouranoupolis og Nea Roda.

PROGRAM:

19.00 – 20.10
Rejsejournalist Niels-Henrik Jensen har gennem årtier rejst Grækenland tyndt og deler i sit indlæg ud af sin store viden om grækernes livsstil, kultur og dagligdag. Niels-Henrik har besøgt Halkidiki i efteråret 2021 og beretter livligt om området og ikke mindst om de mange myter, der er forbundet med de store klostre på Athos-halvøen, hvor offentligheden er forment adgang.

20.10 – 20.40
Primo Tours er vært ved kaffe/kage

20.40 – 21.25
Primo Tours byder på en perlerække af dejlige hoteller i Halkidiki. Fælles for næsten alle er, at de ligger direkte ved havet og områdets dejlige sandstrande. I denne del af foredraget vil du høre mere om dine indkvarterings- og udflugtsmuligheder i Halkidiki, når du rejser med Primo Tours. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål. 

Flere tilbud i samme kategori