OPLEV DET SMUKKE OG HISTORISKE ROM

Rom er en fantastisk oplevelse
Gå på opdagelse i Rom's spændende historie eller i de små hyggelige gader, hvor de charmerende torve med fortovscafeer lokker en ind til en lækker lille antipasta og et glas vin ellers en kop velsmagende kaffe.

Man oplever en skøn atmosfære uanset hvor man bevæger sig rundt. Du får en unik mulighed for at kombinerer de mange kulturelle seværdigheder, det smagfulde italienske køkken og ikke mindst de mange shopping muligheder i én og samme rejse.

Oplevelser
Når du er I Rom, så kan det varmt anbefales at besøge Peters kirken – og tager du turen helt op i tårnet, vil du opleve den mest fantastiske udsigt over hele Rom. Besøger du Colosseum vil du hurtigt blive grebet af stemningen og måske kunne forestille dig, hvordan oldtidens gladiatorer har kæmpet en kamp på liv og død i arenaen, for at underholde romerne.

Verdens nok mest kendte springvand, Fontana di Trevi, er et af de steder som du ikke må snyde dig selv med at komme forbi under din ferie i Rom. Det siges, at hvis man kaster en mønt over skulderen, ned i vandet, så vender man tilbage til Rom på et tidspunkt.

Uanset om dine interesser er indenfor mode, historie, arkitektur eller lækre kulinariske oplevelser, så kan Rom byde på det hele. Rom er særdeles spændende og skuffer aldring dens besøgende.

Se mere på verdn.dk.