Musik og Eventyr

Oplev eventyrlig fortælling og vidunderlige toner når forestillingen “Musik og Eventyr” kommer til Black Box i Holstebro

Foto: Lis Kaspers

Dansk teaters førstedame Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal på guitar og lut, har sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning.

Det er en forestilling i 10 scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner bruges til at fortælle om livets mystik og enkelhed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden og alle de dårskaber, der følger med på rejsen.

Ghita Nørby behersker hele følelsesregistret og kan med sit nærvær, melodiske fraseringer af teksten og smukke udtale, skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i en hver sjæl. Og sammen med de to virtuoser Michala Petri og Lars Hannibal skabes denne fantastiske forestilling, der i en blanding af skøn musik og fortælling leder publikum på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden.

Forestillingen “Musik og Eventyr” blev skabt igennem en række workshops tilbage i 2007, og har endeligt fundet sin fuldendte form. *Foto: Lis Kaspers

Vi trækker lod om 5 x 2 billetter inkl. tapas-buffet til forestillingen i Black Box, Holstebro lørdag den 21. september.

Se mere på musikteatret.dk.

Vinderne udtrækkes d. 1. juni.

Sådan deltager du i lodtrækningen

Udfyld formularen for at være med i konkurrencen.