Moderne dansk kunst fra Hjerm Kunstgalleri

Bliv medlem af støtteforeningen og deltag helt automatisk i lodtrækningen om denne måneds hovedgevinst - et maleri skænket af Hjerm Kunstgalleri.

Hjerm Kunstgalleri blev etableret i 1974 i den lille by Hjerm, som ligger lidt syd for Struer i Vestjylland. Galleriet indehaves af Karen og Flemming Trelborg. Visionen er bl.a. at skabe et tilgængeligt og uhøjtideligt galleri.

Galleriet har altid et stort og bredt udvalg af moderne, dansk kunst omfattende malerier og skulpturer. Der samarbejdes med anerkendte kunstnere, coming-up kunstnere og kunstnere, som efter indehaverens opfattelse leverer god og farverig kunst, og der formidles kunst- og udsmykningsopgaver af enhver art.

Året rundt præsenterer Hjerm Kunstgalleri spændende kunstudstillinger med kant, dybde og højt teknisk niveau – soloudstillinger, temaudstillinger, kunstevents og skrædersyede firmaarrangementer.

I denne måned trækker vi lod blandt alle medlemmer om et maleri, skænket af Hjerm Kunstgalleri, af kunstmaler Ove Ødegaard - maleriet har en værdi af kr. 7.800,-.

Se mere på hjerm-kunstgalleri.dk.

Vi trækker lod den 1. december og vinderen får direkte besked.