Jul på Bundsbæk Mølle

Glæd jer til at opleve julemagien, når Ringkøbing-Skjern Museums grønne skovnisser igen dukker frem fra Bundsbæk Naturpark, når julelysene blinker på den gamle vandmølle, når æbleskiverne, klejnerne og de andre julelækkerier igen står klar, når hestevognen kører, når Det Grønne Skovnisseversitet igen ringer ind, når “Alletiders Ju(l)bilæumsudstilling” viser frem - og det igen er "Jul på Bundsbæk Mølle"!

"Liberium, libarium, mysterium, akvarium"
I anledningen af at det i år er 25 år siden TV2 første gang sendte "Alletiders Jul", bydes I indenfor i “Alletiders Ju(l)bilæumsudstilling”, hvor I kan opleve en udstilling om de 4 julekalendere med Pyrus, Freja, Gyldengrød, Kandis og alle de andre fra TV 2-succeserne. 

Pyrusander Purlegris - himself - kommer selvfølgelig også på besøg! Glæd jer til at opleve ham, når der kommer gang i den, sang i den, mere ramasjang og tju-bang i den lørdag den 14. december kl. 14.00! 

Lyset fest
Julen har altid været forbundet med lyset. Til dette års Jul på Bundsbæk Mølle vil lyset være i fokus. Fra de mange julelys der hænger omkring den gamle vandmølle, til de lys børnene selv vil kunne lave på Nisseversitetet.

"Jul på Bundsbæk Mølle" har en lang tradition og har masser af liv og levende historie for hele familien. 

Det er ikke sikkert at sneen daler ned… men til gengæld er der garanti for hyggelig julestemning for hele familien...   

Se meget mere om "Jul på Bundsbæk Mølle" her.