Jersey - et skønt miks af det bedste fra England og Frankrig

Kun 2 ½ times flyvning fra Danmark finder man Kanaløerne – hvor Jersey, som den største, sammen med øerne Guernsey, Sark, Herm og Alderney udgør øgruppen. Øerne hører under den engelske krone, omend uden at være en del af United Kingdom, ligesom øerne heller ikke er en del af EU. Jersey er den største og sydligste af øerne, kun ca. 20 km. fra Normandiets kyst og dækker et areal på små 120 kvadratkilometer, svarende til en femtedel af Bornholm.

Finn Granberg Hansen fra rejsebureauet Bornholm med fly fortæller om årets store nyhed: "Jersey byder på masser af spændende historie, flotte kyster, spændendende natur, borge og ikke mindst hovedbyen Saint Helier. Jeg har selv haft fornøjelsen at besøge Jersey og ved selvsyn oplevet, hvor meget denne ø i Den Engelske Kanal har at byde på. På turen til Jersey vil jeg være vært og dansk rejseleder. Glæd dig."

THE INN HOTEL ***
The Inn Hotel, Restaurant og Bar er et prisvindende boutique-hotel som ligger en kort gåtur fra Jerseys centrum Saint Helier. Overnatningsstedet har 36 værelser samt restaurant. De hyggelige værelser er den perfekte base for et afslappende
ophold.

Alt dette er inklusiv
✔ Fly direkte fra Sønderborg Lufthavn
✔ Gratis parkering i Sønderborg Lufthavn
✔ Transport til og fra hotel
✔ 4 dage/3 nætter Inn Hotel Saint Helier ***
✔ Dobbeltværelse
✔ Morgenmad
✔ Byvandring med lokalguide
✔ Ø-tur / heldagsudflugt inkl. let frokost.
✔ War-tunnels og bådtur / heldagsudflugt
✔ ”Jersey - med fly” rejseleder på turen
✔ Lokale rejseledere (Engelske)
✔ ”Jersey - med fly” repræsentant i lufthavnen

Se hele programmet her:

PDF iconprogram_2020_jersey.pdf