Vind Danmarks bedste gourmetbrunch på Nørre Vosborg

Hver måned udtrækker vi 2 gavekort til Go’ Søndag på Nørre Vosborg med søndagsbrunch for to personer. Hvert gavekort har en værdi af 498 kr.

Go' søndag på Nørre Vosborg

Go’ Søndag på Nørre Vosborg - det er overskriften for en helt ny oplevelse på herregården, der ligger i Vemb 20 kilometer vest for Holstebro tæt på Nissum Fjord.

I en del år har Nørre Vosborg trukket fulde hus til sin søndagsbrunch, som i januar 2019 blev opgraderet til helt nye højder med en lang række lækkerier fra lokale fødevareproducenter. Blandt rigtig meget andet finder du vildt fra Klosterheden og Vedersø og friske fiskelækkerier fra Thorsminde i den flot anrettede buffet.

Samtidig bliver brunchen serveret på en ny måde, hvor hver enkelt ret på bedste gourmetvis er portionsanrettet i små skåle. Det betyder, at alle gæster får det maksimale ud af hver ret, ligesom minimalt går til spilde.

Slagteren står klar og skærer pålæg til det friskbagte brød på bestilling fra gæsterne, ligesom også pandekagerne bliver bagt efterhånden som de bliver bestilt. Friskere og mere fristende bliver det ikke. 

Brunchbuffet på Nørre Vosborg

Der skal være god tid til søndagsbrunchen. God tid til snak og god tid at blive inspireret i den søndagsavis, som Nørre Vosborg har udgivet til lejligheden. Avisen fortæller blandt andet om de lokale producenter og giver ideer til ture i det fri, når man som gæst mæt og glad rejser sig fra brunchen.

Nørre Vosborg ligger i den unikke vestjyske natur, og der er ikke langt til hverken fjord eller hav. Det er også muligt at gå en tur i den flotte park og se de flotte bygninger, hvoraf de ældste er mere end 700 år gamle.

Vinder du et gavekort, får du tilsendt en voucher fra TV MIDTVEST PLUS.
Bestil plads til brunchen på Nørre Vosborgs hjemmeside og brug voucheren som betaling på dagen. 

Se mere om Go’Søndag med gourmetbrunch på Nørre Vosborg.

Sådan deltager du i lodtrækningen

Udfyld formularen for at være med i konkurrencen.