Flagermusen - Det Kgl. Teater

Turen går til Det kgl. Teaters festlige og sprudlende opsætning af den mest spillede operette klassiker Flagermusen af Franz Lehar, instrueret af Peter Langdal.

Champagnen flyder og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. Vi møder hele systemet oppefra og ned. De lyver og flirter hver og en: De adelige, de nyrige spekulanter fra borgerskabet, deres koner, konernes elskere, deres ambitiøse tjenestepiger og statens ubestikkelige embedsmænd. Den velhavende Gabriel von Eisenstein og hans kone Rosalinde rodes ind i et virvar af lyster og forklædninger. De fester på livet løs hos prinsen, men skæbnen venter ved daggry, hvor regningen skal gøres op. Og så lander tømmermændene ekstra hårdt.  Den eneste person, som hverken lyver eller flirter, er en svært beruset fængselsbetjent. Da han gennem alkoholtågerne erfarer sandheden om de rige, har han ingen anden udvej end at drikke sig mere fuld, måske for at komme på niveau med den samling galninge, der befolker hans fængsel.

Mød instruktøren Peter Langdal i eksklusiv introduktion – kun for Koncertrejsens gæster.

Alt kan ske, når Peter Langdal på sædvanlig veloplagt vis udfolder sit særlige musisk-dramatiske talent, med alt hvad remmer og tøj kan holde sammen med Det kgl. Teaters bedste sangere og skuespillere.

"Vi er nede i nogle meget enkle følelser: længsel efter erotik, og længsel efter at kunne mærke livet!" fortæller iscenesætteren Peter Langdal.

Mød Peter Langdal til en samtale om hans arbejde med opsætningen af Flagermusen inden forestillingen kl. 19.30.

Forestillingens varighed: 3 timer incl. 2 pauser
Forestillingen synges på dansk.
Anbefalet fra 8 år
Udrejse fredag den 1. marts (opsamling i tidsrummer kl. 7.00 – ca. 12.00)
Ankomst København kl. 15.00
Hjemrejse fra København søndag den 2. marts kl. 14.00
Ankomst jylland mellem 17 og 22 afhængig af destination

Samlet rejsetid: 3 – 8 timer afhængig af opsamlingssted på turen

🡆 Se hele programmet og bestil direkte på koncertrejsen.dk.