Et verdensnavn af de helt store gæster Høloftet

Et af de helt store internationale navne inden for Folk og sangskrivning gæster Høloftet.

For et par år siden dukkede den Irsk/Canadiske sangskriver op med sin guitar og sangstemme på Tønder Festivalen. Hun blæste alt og alle omkuld med sin vokal og guitar, og i 2019 var hun alles helt store oplevelse i Tønder. Hendes både rå men også blide stemme gør, at hun kommer langt ud over scenekanten. Med sine tekster og sublime guitarspil rammer og rør hun sit publikum ud over det sædvanlige. 

Irish Mythen turnerer flittigt i Canada, USA, Europa samt ikke mindst Australien, som hun har besøgt utallige gange. Hun er, med årligt 180 jobs rundt i verden samt samarbejde med så prominente navne som Rod Steward, ikke en fru Hvem-som-helst.

Ejer af Høloftet, Bent Hargaard, snakkede med Irish på årets Tønder Festival, og spurgte til muligheden for at få hende til Danmark igen. Det ville hun gerne, og i tæt samarbejde med 3 andre spillesteder, er det lykkedes for dem at lave en forårstur til hende – med start på Høloftet. 

Et verdensnavn af de helt store træder op på Høloftets lille scene..
Bent Hargaard fortæller om arrangementet: "Vi ved med sikkerhed, at Irishs besøg her vil begejstre folk med et stort hjerte for folkmusik og i særdeleshed folk, der har oplevet hende på Tønder. Men vi ved også, at det for de mange er et ukendt navn. Vort håb er derfor, at Høloftets venner og trofaste gæster, vil give koncerten en chance og sig selv en stor musikoplevelse, de ikke kendte til i forvejen. Det garanterer vi!".

Aftenen indledes, som sædvanligt på Høloftet, med koncertbuffet.

Køb billetter her!