Drømmerejsen til Thailand

Vinderen i lodtrækningen om drømmerejsen med Bravo Tours er fundet!

Bliv medlem af støtteforeningen, og deltag i lodtrækningen om rejsen fra Bravo Tours

I samarbejde med Bravo Tours har vi trukket lod blandt alle medlemmer om en rejse til Thailand til en værdi af op til kr. 35.000,- (afhængig af rejsetidspunkt).

Det var naturligvis en glad vinder, vi lørdag formiddag talte med i telefonen.

Kjeld Madsen fra Harboøre havde ikke mulighed for at se udtrækningen direkte på TV MIDTVEST, da han på daværende tidspunkt var ude at køre. Men da sms’er med lykønskninger begyndte at vælte ind på telefonen, var første tanke: ”hvad har jeg mon vundet?”. 

Da det senere gik op for ham, at det var rejsen med Bravo Tours gennem TV MIDTVEST PLUS, gik han straks på nettet for at konstatere, om der var flere med hans navn i byen - det var der ikke, og så måtte den jo være go’ nok.

Kjeld har været medlem af støtteforeningen i mange år, og modtager i næste uge det synlige bevis og de praktiske informationer om drømmerejsen til Hua Hin i Thailand med Bravo Tours.

Stort tillykke og god rejse. 

​I Thailand ligger det luksuriøse, femstjernede hotel, Hilton Hua Hin Resort! Hotellet ligger helt perfekt i den kongelige ferieby, Hua Hin, der er kendt for sine skønne atmosfære og mange oplevelsesmuligheder. 

Vinderen af rejsen tjekker ind i eksklusive omgivelser direkte ved stranden. Hotellet er kendt for sin høje standard og fantastiske beliggenhed midt i Hua Hin i kort afstand til det berømte natmarked. Drømmerejsen starter allerede i lufthavnen med eksklusiv loungeadgang – bedre bliver det ikke! Det er kort sagt en ægte drømmerejse! 

Er du ikke medlem af TV MIDTVEST PLUS endnu, så kan du tilmelde dig lige her. Det koster kun 125 kr. om året for private.

Se meget mere om rejsen på bravotours.dk.

Lige i centrum og direkte ved stranden ligger Hilton Hua Hin Resort & Spa.

Der trækkes lod blandt alle medlemmer af Støtteforeningen for TV MIDTVEST. 
Vi udtrak vinderen d. 1. februar 2019. Vinderen har fået direkte besked.