Designklassiker fra Lampemesteren.dk

Vind særudgaven af den tidløse og elegante bordlampe Kaiser idell.

KAISER idell 6631 bordlampe lanceres i en særudgave

En design-bevægelse, som har sat sit præg på designhistorien kan i 2019 markere sit 100 års jubilæum. Dette markeres af Fritz Hansen med en særudgave af en designklassiker.

KAISER idell lampeserien er udsprunget fra Bauhaus skolen i Tyskland, og kombinerer den ide, der var grundtanken bag skolen. Der skulle være fokus på funktionen, og det gode håndværk skulle smelte sammen med designet. Det er KAISER idell lamperne et ægte bevis på.

Som en hyldest til denne periode har Fritz Hansen lanceret den kendte KAISER idell Luxus bordlampe i en messing-version. Særudgaven af model 6631 bordlampen er ubehandlet messing, som gør at den vil patentere over tid, og derved give en helt unik patina, som gør hver lampe helt unik.

Se mere om særudgaven her.

Den ikoniske KAISER idell bordlampe er bygget op omkring et patenteret kugleled, som giver lampen en god og stærk funktion. Bordlampen er især genkendelig på sin meget karakteristiske skærm, som giver et helt perfekt lysudfald, som gør den perfekt til skrivebordslampen – eller som et lækkert design-ikon i indretningen. På toppen af lampens skærm er der indpræget ”ORIGINAL KAISER idell”.

I denne måned trækker vi lod blandt alle medlemmer om særudgaven af den klassiske og tidsløse bordlampe til en værdi af kr. 4.999,- sponseret af Lampemesteren.dk.