Cirkusrevyen 2019

Program

Dag 1: 
Efter endt opsamling køres der østpå. Undervejs stoppes for at strække benene og nyde den medbragte frokostsandwich. 
Herefter direkte til hotel Wakeup Copenhagen i Bernstoffsgade. 

Kl. 17.00 køres til Dyrehavsbakken i Klampenborg. Man starter den fornøjelige aften på Restaurant Bakkens Perle, kendt for deres gode danske køkken og den store aftenbuffet med mange spændende lune og kolde retter. 
Herefter er det tid til at opleve verdens ældste eksisterende forlystelsespark. Her er altid en særlig stemning, gå en afslappet tur rundt, tag en omgang i en af de mange forlystelser eller besøg det nye afsnit af Bakken med en næsten tro kopi af Korsbæk by. 
Kl. 21.00 Cirkusrevyen med Lisbet Dahl, Lise Baastrup, Ulf Pilgaard, Karsten Jansfort og Henrik Lykkegaard. 
Bedste pladser i gruppe A, lige foran scenen. Det bliver en aften med humor, spiddende samfundssatire, sang, dans og glad  musik i teltet på Bakken.
Efter forestillingen køres der direkte tilbage til hotellet. 

Dag 2: 
Første halvdel af dagen er på egen hånd, oplev for eksempel Nyhavn, se vagtskiftet på Amalienborg eller gå en tur gennem Strøget. Der er mange muligheder og rejselederen hjælper gerne med forslag, også til gode frokoststeder. 
Tidlig eftermiddag samles man ved hotellet for at køre mod Mosede Fort ved Køge Bugt. Her hører man om kystværket opført tilbage i 1900-tallet og om Danmark under 1. verdenskrig. 
Efter en kop kaffe ved bussen køres der mod Jylland og er hjemme igen omkring kl. 21.00 efter to oplevelsesrige dage på Sjælland. 

Inklusiv: 
Al kørsel, frokostsandwich, aftenbuffet på Bakken, revybillet kategori A, overnatning på Wakeup Copenhagen Bernstoffsgade med morgenmad, udflugt til Mosede Fort med eftermiddagskaffe ved bussen, erfaren rejseleder, bidrag til Rejsegarantifonden samt alle øvrige lovpligtige skatter og afgifter. 
 

Flere tilbud i samme kategori