Charmerende byliv og gastronomiske oplevelser

Mange forbinder Italien med pasta og fodbold, men støvlelandet har meget mere at byde på. Ordene la dolce vita (det søde liv) bruges ofte til at beskrive den italienske kultur. Med andre ord er du altid garanteret fuld forkælelse over hele linjen, når du besøger landet!

Calabrien – fantastiske sandstrande og krystalklart vand 
I den sydligste del af Italien ligger regionen Calabrien med sine skønne sandstrande, krystalklare vand og autentiske kystbyer. Det er en af italienernes egne favoritter, når det kommer til feriesteder. Calabriens strande er, modsat mange andre i landet, ikke så overrendte, så der er derfor rig mulighed for at opleve regionens mange små, autentiske landsbyer langs kysterne. Sammenlignet med det nordlige Italien, er regionen ca. 30% billigere at leve i – du har derfor god mulighed for at opleve regionens mange spændende facetter.

Hotel Tropis – kategori 3+
Bo med gåafstand til både centrum af Tropea og dejlig sandstrand
Der er ingen tvivl – Hotel Tropis har en enestående beliggenhed nær den hyggelige by Tropea, som nemt nås til fods. Den charmerende by byder på hyggelige butikker, gode restauranter og masser af caféer. Her er en helt fantastisk stemning.

Vil I gerne nyde stranden, kan I gå til kystens sandstrande på et kvarter. I kan frit benytte både solstole og parasoller ved hotellets strand. I kan også tage hotellets egen bus hertil, som går tre gange hver dag.  

På hotellet finder I et skønt poolområde med indbygget jacuzzi. Det er let at falde i staver lige her – og bare nyde det fantastiske ferieliv, som Calabrien er så kendt for. Der er også et mindre fitnesscenter samt mulighed for massage og afslappende behandlinger (mod betaling).
Hotellets egen restaurant byder på en kombination af nationale og internationale retter. I nyder morgenmaden her, men det også muligt at tilkøbe halv- eller helpension. 
Nyder I middagen på hotellet, vælger I imellem to retter, som serveres ved bordet.

Et rigtig hyggeligt hotel med en helt igennem perfekt beliggenhed. 

Se mere på bravotours.dk.