Argon OCTAVE Soundbar

Vi vil gerne slå et slag for den gode lyd!

Et nyt samarbejde med Hi-Fi Klubben i Herning, Silkeborg, Viborg og Holstebro giver dig 15% rabat på denne soundbar til din fladskærm.

Argon OCTAVE Soundbar giver dig langt bedre lyd end TV’ets egne højtalere. Her får du kvalitetsløsninger, automatisk tænd/sluk og Bluetooth til trådløs musikafspilning via smartphone, tablet og PC/Mac. Fås i sort og hvid finish.

ARGON OCTAVE SOUNDBAR – NEM, ELEGANT OG ØKONOMISK VEJ TIL GOD TV-LYD

  • God lydkvalitet og råstyrke for en prisvenlig soundbar
  • Bluetooth til trådløs musik direkte fra smartphone m.m.
  • Automatisk tænd/sluk-funktion
  • Integreret vægbeslag
  • Fås både i sort og hvid finish

OCTAVE Soundbar er en velspillende og prisvenlig soundbar-højtaler, som giver dig langt bedre lyd end TV’ets egne højtalere samt alle de funktioner, du har brug for i dagligdagen.

Soundbars er tit spækket med med pseudo-surroundformater og andet digitalt hokuspokus, men selv den mest imponerende stribe klistermærker på fronten kan ikke ændre ved, at god lyd kræver en god forstærker, gode enheder og en solid konstruktion. Og det er lige præcis, hvad du får med OCTAVE Soundbar.

Høj brugervenlighed og trådløs musik via Bluetooth
OCTAVE Soundbar starter automatisk op, når du tænder for en af de tilsluttede lydkilder. Hedder dit TV Samsung eller Sony, kan du i langt de fleste tilfælde styre lydstyrken på højtaleren direkte fra TV-fjernbetjeningen, og med auto-tænd/sluk kører det helt af sig selv. Du skal ikke spekulere på andet end at nyde din gode TV-lyd i dagligdagen*. Når du ikke ser fjernsyn, kan du bruge OCTAVE Soundbar til at spille musik på, for eksempel trådløst fra din smartphone via Bluetooth.

Normalpris kr. 2.499,-. Lige nu kun. Kr. 2.099,-, men skynd dig – tilbuddet er kun gældende til og med 31. marts 2019.

Dette særtilbud gælder kun i HiFi Klubbens butikker i Herning, Holstebro, Silkeborg og Viborg. Tilbuddet kan ikke købes online – så kontakt en af disse fire butikker. 

Læse mere om Argon OCTAVE Soundbar på hifiklubben.dk.