Afslappet middelhavsstemning

Populært og familievenligt lejlighedshotel med rigtig god service

Tæt ved den smukke strand i Agii Apostoli ligger Sirios Village. Et ualmindelig dejligt og frodigt område med en skøn og afslappet middelhavsstemning. Her finder du et af Bravo Tours absolut mest populære hoteller – ikke blot på Kreta, men i hele hotelprogrammet.

Sirios Village er med andre ord fuldstændigt ideelt til en sol- og badeferie for hele familien. Hotellet og dets meget servicemindede personale skaber de perfekte rammer for alle aldre. Der er masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Her er fx underholdning om aftenen – lige fra Elvis- til børneshows, en skøn legeplads og et godt wellnessprogram. Der er også forskellige aktiviteter, hvor man bl.a. kan bage sin egen pizza.

Nyd ferien ved det vidunderlige poolområde, der indbyder til masser af sjov. Her er der både mulighed for aktiviteter og ren afslapning. Der er også en stor børnepool med børnefaciliteter, masser af solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Vil du hellere til stranden, er der blot 500 meter, hvor du kan muntre dig dagen lang.

I nyder ferien med All Inclusive, så du kun skal koncentrere dig om at nyde ferien. Her serverer de både internationale og lokale retter fx gyros, så man også får smag for de lokale retter. Det er både muligt at sidde inde og ude ved restauranten.

På Sirios Village kan du både bo i lejligheder, dobbeltværelser eller suiter med egen pool. Sidstnævnte giver muligheden for at nyde din helt egen, private pool i egen lille have. Det er da ferie!

Bestil direkte med kampagnekode "SIRIOS' på bravotours.dk.