Abwonderdive Bali Resort - lækkert danskejet hotel

Her får du et øko bygget hotel, drevet af Bjørn og Alice der indbyder dig til deres hjem i Kubu.  
På ABWonderdive Bali Resort føler du dig hjemme fra start af, Bjørn og Alice driver dette dejlige resort og byder dig indenfor. Her bor du i lækre bungalows og junior suiter og dagen tilbringes ved det dejlige pool område hvor du kan slappe af på solstolen. Du har mange udflugtsmuligheder i området, ikke mindst fantastisk snorkling og dykning og resortets lækre restaurant indbyder med kulinariske retter.

Hotellet
På Bali's nordøst kyst tæt på Kubu ligger dette danskejet resort med fokus på øko turisme, egne lokale udflugter, dykkerture og ikke mindst afslapning i smukke rammer. Hotellet er nybygget af Bjørn og Alice der også driver hotellet til dagligt. Hotellet er beliggende ved stranden med Mt. Agung i baggrunden og det balinesiske hav lige uden for døren. Her får du et resort for både par og familier hvad end du ønsker en afslappende ferie eller en aktiv ferie med flere forskellige oplevelses muligheder. Hotellet er bygget både af lokale materialer og ved hjælp af lokal arbejdskraft og det er også lokale som til hverdag hjælper Bjørn og Alice med at drive hotellet.

Faciliteter
På ABWonderdive Resort er omdrejningspunktet det indbydende pool område, hvor du også finder resortets restaurant og bar hvor gæsterne samles i løbet af dagen og ikke mindst om aftenen. Her serveres morgenmad og du har mulighed for at købe kulinariske retter og drikkevarer i løbet af dagen, husk at forkæl dig selv med is fra den herlige ismenu.
Resortet byder på et dejligt pool område med gratis solstole og parasoller samt et lille strandstykke bestående af en stenstrand, derfor er det en god idé at medbringe badesko. Her er gratis pool håndklæder. Hvis du vil aktivere dig i løbet af dagen så byder Bjørn og Alice hver dag på dykkerture samt diverse dykkerkurser, ønsker du at tage dit dykkercertifikat her eller vil høre mere om de forskellige dykkerture så kontakt os, så rådgiver vi dig gerne. Der er en 6 hullers putting bane, pentanque bane samt bordfodbold og billard til rådighed på resortet.
Du kan også vælge at forkæle dig selv med en wellness behandling som bookes direkte på hotellet. I nærområdet er der mulighed for korte gå- og løberuter om du vil holde formen ved lige.
Bjørn og Alice arrangerer også lokale udflugter hvis du vil ud og opleve lokalbefolkningen. Alle værelser får udleveret egen bærbar wifi som også kan medbringes rundt på øen. Hotellet ligger 800 meter fra Kubu hvor du har et lille centrum med et mindre supermarked og Tulamben ligger ca. 10 min. kørsel fra resortet hvor du finder flere butikker samt hævemaskine. Hotellets personale hjælper gerne med transport derind.

Se mere på verdn.dk.